top of page

HVAD ER ANTIPASTI?

Det, der gør napolitansk pizza speciel, er de få, men friske ingredienser – som San Marzano-tomater, mozzarella og olivenolie. Resultatet er en enkel, men intens smag, der er klassisk for denne pizza.

Hos Soma har vi, i samarbejde med en professionel kok med interesse for det italienske køkken, sammensat vores antipasti-menu. Resultatet er en nøje samling af små, smagsfulde serveringer – skabt til at give dine gæster en autentisk og eksklusiv oplevelse.

Antipasti betyder “før måltidet” – og i Italien er det meget mere end bare en forret. Det er en indbydende, uformel start på middagen, hvor gæsterne mødes omkring noget lækkert og stemningsfuldt.

Skærmbillede 2024-10-09 kl. 21.40.56.png
IMG_4008.JPG

Det, der gør napolitansk pizza speciel, er de få, men friske ingredienser – som San Marzano-tomater, mozzarella og olivenolie. Resultatet er en enkel, men intens smag, der er klassisk for denne pizza.

Du kan forvente:

  • Udvalgt charcuteri og håndskårne oste i høj kvalitet

  • Friske salater af sæsonens råvarer

  • Hjemmelavet brød, gode dips og italienske specialiteter

  • En menu, der både er enkel og elegant – og som samler gæsterne

    Antipasti fungerer som en rolig og social start på selskabet, mens pizzaerne forberedes. Det giver god stemning – og løfter måltidet til mere end bare mad. Vi anbefaler antipasti til de fleste selskaber, fordi det gør noget for helhedsoplevelsen. Ikke fordi det skal være “ekstra” – men fordi det føles helt naturligt. Antipasti er et tilkøb til vores pizzacatering, og du kan læse mere om vores priser her.

  • Vi laver helt selv vores pizzadej helt fra bunden, hævet i 72 timer

  • Vi udvælger de bedste italienske råvarer

  • Vi ligger vægt på at lave en pizza som alle kan lide. 

IMG_7759.jpeg

VORES ANTIPASTI

Få et indblik i vores antipasti, der serveres som små, smagfulde anretninger til jeres arrangement

IMG_4074_edited.jpg

Margherita

Tomatsauce, fior di latte, frisk basilikum og EVO

IMG_4011_edited.jpg

Prosciutto

Tomatsauce, fior di latte og prosciutto cotto

billede-paa-vej-1006101209.jpg

Prosciutto e fungi

Tomatsauce, fior di latte, prosciutto cotto og champignon

IMG_4021_edited.jpg

Prosciutto crudo

Tomatsauce, fior di latte, prosciutto crudo, rucola og basilikumspesto

IMG_3995_edited.jpg

Diavola

Tomatsauce, fior di latte, stærk salami og frisk basilikum

IMG_4015_edited.png

Bianca

Mascarpone-creme, kartofler, rosmarin og EVO

IMG_4007_edited.jpg

Ventricina

Tomatsauce, fior di latte, ventricina og karamelliserede løg

IMG_4004_edited.jpg

Capriciosa

Tomatsauce, fior di latte, prosciutto, artiskokker, svampe og oliven

IMG_4017_edited.jpg

Vegetarina

Tomatsauce, fior di latte, grøntsager i sæson og EVO

IMG_4103_edited.jpg

Pizza al ragù

Langtidskogt okse ragu, parmesan, frisk basilikum og EVO

ER DU I TVIVL OM HVAD DE FORSKELLIGE TOPPINGS ER?

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

bottom of page